Smörlyckan
12 februari 2011
10:00

Referat: Hallands Nation - AIF Barrikaden

Sdan vi först fått återbud från en målvakt fredag middag fick vi återbud av ersättaren på kvällen och lånade därför målvakt(-er de stod var sin halvlek) av Hallands Nation.

Vi började med följande utespelare: (3-5-2)Gustav, Visvari, Henke - Sarang, Per, Jönsson, Martin - Jamal- Pontus

Avbytare var Javid som kom in efter en dryg halvtimme som anfallare men spelade senare också vänster yttermittfältare.

Vi blev kraftigt tillbakapressade första 25 min:a och hade inte vår lånade målvakt gjort ett par riktiga idioträddningar hade vi släppt in 2-3 bollar. Nu slutade första halvlek 0-0 efter det att vi spelat upp oss rätt rejält sista halvan där vi hade väl så mycket spel på deras planhalva och väl så mycket bollinnehav som dem. Precis innan paus hade vi också en riktigt bra chans att ta ledningen men vår fria spelare väntade för länge med skottet.

De bytte sedan nästan hela laget i andra halvlek. Trots detta var den här halvleken betydligt jämnare än den första totalt sett. Vi släppte dock ändå in 3 mål. De kom i 53:e, 63:e och 89:e min och åtminstone 2 av dem kändes väldigt slumpartade. Det hade varit mer motiverat om de gjort mål på någon av alla sina chanser i första halvlek.

Totalt sett var de det klart bättre laget och hade väl bl.a. sisådär 15-1 i hörnor (tro det eller ej, jag räknade inte) men vi klarade oss väldigt bra på dem. En helt OK insats för vår del ändå. Hallands räknar med att bli ett topplag i femman.